Liberalizmi akademik

Atë Raymond Brown Fragment i shkëputur nga libri i Atë Raymon Brown me titull: “An Introduction to New Testament Christology”, Paulist Pres, New York 1994 Kjo qasje dallon

Lexo më tepër »

Niçja dhe antikrishti

Rezart Beka E gjithë filozofia e Niçes duket sikur përshkon një rrugë të vetme e cila të shpie domosdoshmërish tek koncepti i mbinjeriut. Nëse do

Lexo më tepër »

Mëkati dhe mëkati fillestar

Philip L. Quinn   Fragment i shkëputur nga: “A Companion to Philosophy of Religion (Blackwell Companions to Philosophy) by Philip L. Quinn and Charles Taliaferro (Paperback

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close