Kryqëzimi i Jezusit

Geza Vermes Marku 15:21-32 Ata e detyruan një kalimtar, një farë Simoni nga Kirena që kthehej nga ara, babai i Aleksandrit dhe Rufit që të

Lexo më tepër »

Via Crucis

Grup autorësh I fshikulluar dhe i përqeshur, i rrahur dhe i përçmuar, njeriun-zot të adhuruar nga të krishterët e përgatisin për ta dërguar në vendin

Lexo më tepër »

Paradoksi trinitar

Rezart Beka Doktrina e trinitetit është një nga mësimet më të rëndësishme të Kishës. Ajo konsiderohet si guri i qoshes i teologjisë së krishterë. Kjo

Lexo më tepër »
Modifikuar: 03/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close