Botime Erasmus

Dhjetë mite mbi Izraelin – Ilan Pappe

      DHJETË MITE MBI IZRAELIN       Nga: ILAN PAPPE     Përktheu: Genc Mustafa Çurgu       Botuar nga Verso 2017   Titulli i Origjinalit: Ten Myths about Israel Autori: Ilan Pappe Përktheu: Genc Mustafa Çurgu Copyright: Përkthyesi      

Read More →

Islami

Akademizmi islam dhe vuajtja empatike në një epoke apokaliptike

Ovamir Anjum Fragment i shkëputur nga: Ovamir Anjum, Editoria: Scholarship in Apocalyptic Times-Suffering Vicariously’, American Journal of Islamic Social Sciences 35/3 (2018), pp. v-ix. A mund ta justifikojmë punën akademike në kohëra apokaliptike? “Në mbarë botën,

Read More →
Close