Koment i sures Ed-Duha

Fahrudin Razi   “Betohem në shkëlqimin e paradites, dhe në natën kur terret e qetësohet.” Surja el-Duha, 1-2. Komentuesit e Kuranit japin dy shpjegime për

Lexo më tepër »

Muhamedi në Kuran

  Joseph E.B. Lumbard *   Burimi: Joseph E.B. Lumbard, “Humanity in Covenant with God”, in The Routledge Companion to the Qur’an, ed. George Archer, Maria

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close