Feja dhe natyra njerëzore

Wolfhart Pannenberg   Fragment i shkëputur nga libri i Wolfhart Pannenberg-ut me titull: “The Historicity of Nature”, edited by Niels Henrik Gregerson (Templeton Foundation Press,

Lexo më tepër »

Jeta ime

Bart Ehrman                                                                                                 Marrë nga libri i Bart Ehrman-it; ‘Misquoting Jesus’: The Story Behind who Change the Bible and Why; Harper Collins Publishers; New York

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close