Dialogu ndërfetar

Supersticioni i fundit: Kritikë ndaj ateizmit të ri

Edward Feser Burimi: Edward Feser, The Last Superstition: A Refutation of the New Atheism ( St. Augustines Press, 2010).   Fe e keqe Në vitin 2004, filozofi Antony Flew, i cili deri atëherë kishte qenë ndoshta ateisti më i shquar në botë, njoftoi se kishte ndryshuar

Read More →

Shkenca sociale

Kritikë shkencizmit

Edward Feser   Burimi: Edward Feser, Five Proofs of the Existence of God (San Francisco: Ignatius Press, 2017), 275-285     Pohim: “Shkenca është i vetmi burim i vërtetë i njohurive dhe teoritë tona më të mira shkencore nuk i referohen Zotit.”  

Read More →
Close