Arti Islam

Frithjof Schuon Artet jofigurative apo abstrakte të Hebraizmit dhe Islamit nuk duhet të anashkalohen. Arti i parë është shpallur në Torah dhe është përjashtimisht priftëror.

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close