Karikaturat dhe Profeti

Saba Mahmood Përktheu : Rezart Beka Burimi : Saba Mahmood, « Religious Reason and Secular Affect: An Incommensurable Divide?” in Is Critique Secular? Blasfemi, Injury

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close