Statusi i gruas në Islam

Mohammad Hashim Kamali Në Islam burrat dhe gratë janë të barabartë për sa i përket thelbit të dinjitetit njerëzor, shpërblimit dhe përgjegjësisë për sjelljen personale

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close