Dija dhe konformizmi fetar

Imam al-Sanusi (koment: Seid Feuda)   Shaykh Saʿid Foudah, A Refined Explanation of the Sanusi Creed: The Foundational Proofs (Sunni Publications, 2018), 55-61.    

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close