KUSH JANË JOBESIMTARËT

Hamza Yusuf   Kufri mund të përkufizohet si mosbesim, mohim, mosmirënjohje ose refuzim arrogant i të vërtetës; ai ka edhe ngjyresa të tjera kuptimore në Kuran

Lexo më tepër »

Leximi i Kuranit

Tarik Ramadan   Kurani është për myslimanët tekst referimi, burimi dhe thelbi i mesazhit që i është transmetuar njerëzimit nga Krijuesi. Është shpallja e fundit,

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close