Kurani

Imam Maturidiu dhe Interpretimi i sures el-Kadr

Arnold Yasin Mol   (Kjo ese është vazhdim i artikullit të mëparshëm publikuar në faqen erasmus “Nata e Kadrit si kohë sakrale” (kliko këtu). Në pjesën e parë autori trajtoi konceptin e hapësirës dhe kohës së shenjtë në Islam duke u fokusuar tek

Read More →
Close