Krishterimi

Marrëdhëniet gjinore në këndvështrimin e krishterë

Marcus Braybrooke Çështja e marrëdhënieve gjinore dhe seksualitetit, siç është shprehur edhe John Macquarrie, është një “dinamit” 1 i vërtetë. Ai citon Linda Woodhead, e cila ka shkruar rreth grave/feminilitetit në “The Oxford Companion to

Read More →
Close