Shkenca sociale

Feja, racizmi dhe nacionalizmi

  Burimi: Enis Sulstarova, Nacionalizmi: Kombi, shteti dhe politika në epokën moderne (Tiranë: Pika pa Sipërfaqe, 2022), 257-278.     Feja dhe nacionalizmi   Feja, kombi dhe nacionalizmi Si kombi, si bashkësia fetare, janë bashkësi të përfytyruara dhe

Read More →
Close