Krishterimi

Jeta ime

Bart Ehrman                                                                                                 Marrë nga libri i Bart Ehrman-it; ‘Misquoting Jesus’: The Story

Read More →

Krishterimi

A është ‘ortodoksia’ një koncept kuptimplotë për periudhën e Dhjatës së Re?

James Dunn Fragment i shkëputur nga libri i Jemes Dunn, “Unity and Diversity in the New Testament, third edition, scm press, 2006, f. 1-6 Marrëdhënia ndërmjet herezisë dhe ortodoksisë ka qenë gjithnjë e rëndësishme në historinë e krishterimit. Ortodoksia

Read More →
Close