Krishterimi

Moraliteti seksual dhe drejtësia shoqërore në krishterim

Thomas Rausch SJ     Dishepullësia e krishterë duhet të frymëzojë si jetën tonë ndërpersonale ashtu dhe atë shoqërore. Moraliteti seksual merret me shprehjen e përshtatshme të shtysës për intimitet, dashuri dhe riprodhueshmëri, e cila luan një rol mjaft të

Read More →
Close