PËRTEJ BIG BANG-UT

WILLIAM LANE CRAIG   Teksti është një konferencë e mbajtur nga autori ne fakultetin Islam te Ankarasë, publikuar në Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 50:1 (2009), ss.151-164

Lexo më tepër »

Ademi dhe Havaja në Kuran

Cornelia Schock Fragment i shkëputur nga “Encyclopaedia of the Qur’an”, Jane Dammen McAuliffe, General Editor, Brill Publication 2004, Vëll. I Ademi është qenia e parë njerëzore (bashar) dhe babai

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close