Teologjia dhe shkencat fizike

Philip Clayton Fragment i shkëputur nga Philip Clayton, “Theology and the Physical Sciences”, in The Modern Theologians: An Introduction to Christian Theology since 1918, ed.

Lexo më tepër »
Modifikuar: 02/01/2021

Komentet janë të mbyllura.

Close