Islami

Virusi i pararendjes dhe dëmi që ai i shkakton ligjërimit Islam

Muzaffar Iqbal    Virusi i “paraprirjes” filloi të përhapet në mesin e myslimanëve në shekullin e nëntëmbëdhjetë. Në atë kohë, Islami dhe myslimanët u akuzuan si anti-shkencë, të prapambetur, me mungesë të institucioneve sociale dhe politike të llojit

Read More →
Close