Islami

Profecia dhe Postmodernia: Për një aktualizim të Sirës

Klajd Bylyku   Të gjitha shoqëritë njerëzore kanë pasur dhe vazhdojnë të kenë dy mënyra bazë për t’u diferencuar nga njëra-tjetra. E para përmes diferencave në gjuhë, racë, kulturë dhe zakone, e dyta përmes konceptimeve të ndryshme të disa kritereve

Read More →
Close