Islami

Limitet e pushtetit në një shtet islam

  Mohammad Hashim Kamali 1 Midis shkollarëve myslimanë dhe kolegëve të tyre perëndimorë ekziston një dallim në mendim mbi natyrën dhe karakteristikat e qeverisjes islame. Sipas të parëve, Islami mbron një sistem të limituar dhe të përgjegjshëm të qeverisjes,

Read More →
Close