Islami

Lajmi i rremë dhe qasja islame e përçimit të lajmit

Arnold Yasin Mol dhe Jeroen Vlug Krizat botërore nuk janë të reja për ne. Në jetën tonë të shkurtër, ka pasur genocid të shumëfishtë, si p.sh. në Bosnjë dhe Ruandë, dhe thatësira të mëdha dhe uri masive, si në Somali. Ne kemi përjetuar recesione të shumta

Read More →
Close