Islami

Misticizmi dhe etika në Islam

Misticizmi dhe etika në Islam Etika e Adud el-Din Ixhi   Feryal Salem   Kjo ese është një përkthim i pjesshëm i manualit të mirënjohur të etikës islame “Ahlak El Adudije” shkruar nga dijetari i mirënjohur Adud el-Din el-Ixhi (vd. 1355). Manuali në fjalë

Read More →
Close