Arkivë

Kostot e revolucionit seksual

Mary Eberstardt Burimi: Mary Eberstardt, Adam and Eve After the Pill: Paradoxes of the Sexual Revolution (Ignatius Press, 2013).   “Çfarë po i bën revolucioni

Read More »

Feja, racizmi dhe nacionalizmi

  Burimi: Enis Sulstarova, Nacionalizmi: Kombi, shteti dhe politika në epokën moderne (Tiranë: Pika pa Sipërfaqe, 2022), 257-278.     Feja dhe nacionalizmi   Feja,

Read More »
Close