Shkenca sociale

Vrulli i deglobalizimit: Fundi i globalizmit dhe plagët e tij

Në vitin 2009, The Economist shkruante se, përkundër dogmës së pranuar se globalizimi është i pakthyeshëm, “integrimi i ekonomisë botërore është në zmbrapsje pothuajse në të gjitha frontet.”

Read More →
Close