TwitterFacebookPinterestGoogle+

Tag Archives: Filozofia moderne e shkences

Ngritja e shkencës moderne: Islami dhe Perëndimi

Maisarah Hasbullah, Mohd Hazim Shah Abdul Murad Marrë nga: Maisarah Hasbullah & Mohd Hazim Shah Abdul MuradThe Rise of Modern Science: Islam and the West, Philosophy East and West, Volume 68, Number 1, January 2018, pp. 78-96 Hyrje   Ngritja e shkencës moderne ka evokuar reagime si nga mendimtarë myslimanë ashtu dhe perëndimorë. Duke qenë se…

Read more