TwitterFacebookPinterestGoogle+

Monthly Archives: December 2019

Utopia pa Zot: Marksi, komunizmi dhe propaganda antifetare

 Giles Udy Konspekt i librit të Roland Elliott Brown, “Godless Utopia: Soviet Anti-Religious Propaganda” (FUEL Publishing, 2019).  “Komunizmi nis me atëizmin” deklaroi Karl Marx, Friedrich Engels, bashkëaturor i Manifestit Komunist botuar në 1848, ishte dakord dhe shtonte “Rendi botëror i krishterë nuk mund të shkonte më tej, ai duhet të rrënohej nga pesha e tij…

Read more