TwitterFacebookPinterestGoogle+

Monthly Archives: April 2015

Kisha katolike dhe besimet e tjera: trialog i feve abrahamike

Kardianal Sergio Pignedoli, Vatikan Fragment i shkëputur nga libri “Trialog i feve abrahamike”, edituar nga Ismail Faruki, botuar nga “Qendra Erasmus”, viti 2009.   “…ti do të bëhesh babai i një shumice kombesh” (Zanafilla 17:4).   Është një nder për mua që m’u kërkua nga ana e Akademisë Amerikane të Feve të mbaj këtë kumtesë.…

Read more